Tekenbureel

 

Technische tekeningen

DBV DESIGN kan alle technische tekeningen maken om uw project te realiseren. Van schets tot presentatietekening naar produktietekening. Ook kunnen we er voor zorgen dat u de nodige tekeningen bekomt om uw project zelf te realiseren.

 

Interieur

DBV DESIGN heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring in het inrichten van uw interieur. We zijn steeds op de hoogte van nieuwe technologieën , materialen of afwerkingsmogelijkheden. In samenspraak met de klant streven we er dan ook naar toe om uw droominterieur waar te maken en dit volgens een vooropgesteld budget.

 

3D

DBV DESIGN levert ook 3D tekeningen aan. Fotorealistische tekeningen om uw project voor te stellen. Meubelontwerpen met animatie zodat u al een beeld krijgt hoe alles werkt of waar alles zit. Tevens kunnen we binnenkort ook zorgen voor de nodige 3D-tekeningen voor productontwikkeling.

 

Plan – Doe Het Zelf

DBV DESIGN kan via een speciaal programma uw project (meubelen) laten aanleveren als een doe-het-zelf pakket en dit met hoogwaardige materialen. Ook kunnen de nodige tekeningen worden aangeleverd om een project volledig zelf uit te voeren en dit met het nodige advies.