Ontwerp

 

Ecoline

dirk9DBV DESIGN staat voor ecologisch ontwerpen. Alle ontwerpen worden met milieuvriendelijke, FSC of PEFC gelabelde materialen gemaakt. Ook proberen we de productie van een ontwerp zo efficiënt mogelijk te maken. Na samenwerkingproject met OVAM om het milieu- bewust maken in de meubelindustrie is de ECO LINE ontstaan. Een meubellijn die van begin tot einde zo goed als het kan milieuvriendelijk is.

 

Interieur

P1020917DBV DESIGN staat in voor een interieur volgens uw normen en budget. Met jarenlange ervaring op gebied van interieurinrichting en productie staat DBV DESIGN in voor de perfecte realisatie van uw project. We beschikken dan ook over de nodige software om uw project goed voor te bereiden en voor te stellen. Om nadien over te kunnen gaan naar de realisatie van uw project.

 

Exterieur

DBV DESIGN kan u ook helpen met uw tuinaanleg en bijpassende verlichting !

zitbox 149'bewerkt

 

 

Volgens budget

DBV DESIGN heeft als troef te werken volgens ieder budget. In samenspraak met de klant bepalen we het budget en de daarbij horende materialen of mogelijkheden. DBV DESIGN zal steeds zoeken naar de best mogelijke oplossing voor een verantwoorde prijs.